2023.04.01.
iheart plakát

A bombasztikus duó visszatért! Újabb Grammy-díj borítékolható?

15 évvel a Grammy-díjas közös slágerük, a “Who Says You Can’t Go Home” után a Rock & Roll Hírességek Csarnokába beiktatott Bon Jovi együttes és a country-sztár, Jennifer Nettles ismét összeállt, hogy megalkossa a “Do What You Can” című dal áthangszerelt változatát.

A dal eredeti verziójához, amely a Bon Jovi 2020 című, új albumán is hallható, augusztus végén már megjelent a kihalt New York-i utcákon forgatott videóklip, aztán az együttes és az énekesnő közösségi oldalain szeptember 12-én rejtélyes fotók bukkantak fel.

„Ha nem teheted, amit tenni szoktál… azt teszed, amit tudsz” – olvasható a képeknél a Facebookon: BonJovi | Jennifer Nettles

Kapcsolódó írás: Bon Jovi: Do What You Can – Megérkezett a koronavírus-dal klipje

Két napra rá pedig fellibbent a fátyol a titokról:

„2005-ben Jennifer segített a Bon Jovi-nak abban, hogy a Who Says You Can’t Go Home a country slágerlisták élére kerüljön. Az erőteljes és érzelmi töltéssel rendelkező hangjának volt köszönhető, amely remélem, visszavisz bennünket a country-éterbe, hogy megoszthassuk az egység ezen felemelő üzenetét”

– Jon Bon Jovi

Coming Soon | Bon Jovi & Jennifer Nettles

We're back together again! We've teamed up with Jennifer Nettles on something amazing and we can’t wait to officially tell you what it is tomorrow! “Do What You Can” and set a reminder to be on Facebook tomorrow at 1p ET/12p CT/10a PT to hear the exciting news!

Közzétette: Bon Jovi – 2020. szeptember 14., hétfő

___

„Igazi áldás volt művészként és a karrieremet tekintve, hogy 2005-ben együtt énekelhettem a Bon Jovi-val a Who Says You Can’t Go Home című dalban. Nem is lehettem volna boldogabb, hogy folytathattam ezt a csodálatos zenei történetet a Do What You Can című új duettünkkel. (Vagy inkább úgy mondanám Duet What You Can).”

– Jennifer Nettles

A videóklip szeptember 18-án került fel a YouTube-ra | Csak a zene itt hallható |

____

Szeptember 19-én az iHeart Radio zenei fesztiválján előadta az énekesnő és a banda – persze betartva a covid-előírásokat.

„Tudja,… ez egészen más élmény volt most, mint Vegasban lenni a többi együttessel, a közönséggel és Vegas energiájával. Ez olyan volt, mint a stúdióban, és az energiát a zenekarból kellett nyernem, és a monitorokra nézve próbáltam, tudja, emberi arcokra találni. És az emberek a félhomályban a kamerákat kezelik, amelyek a dalok ütemére mozognak.”

– mondja Jon az alábbi videóban az iHeart riporterének:

___

A félórás koncert itt nézhető meg: YouTube

Részletek:

Do What You Can: YouTube

You Give Love A Bad Name: YouTube

Wanted Dead Or Alive: YouTube

It’s My Life: YouTube

Livin’ On A Prayer: YouTube

_________________

Az idézetek forrása: BonJovi.com

.

.

.