2023.04.01.
koncert jelenet

Hampton Water: A második „rozé-koncert”

Jon Bon Jovi és fia, Jesse Bongiovi idén is jótékonykodott Hampton Water nevű, díjnyertes rozéjával. A koncert és az idei „rozé-pong” játszma apa és fia között ezúttal a Roots Fund alapítvány javára zajlott, amely a feketék, latinók borászatban való boldogulását támogatja.

Jon a Kings of Suburbia nevű „hobbizenekarának” néhány tagjával zenélt a Hampton Water’s Make a Splash Live Stream elnevezésű, majdnem egy órás fellépésen; amelynek során elhangzottak a Beatles, Harry Styles, Tracy Chapman, a Bon Jovi dalainak áthangszerelt, vagy különleges verziói, valamint a 2020 című, legutóbbi Bon Jovi album számai közül is néhány.

Az idei dallista:

01 – Help! (The Beatles)
02 – You Give Love A Bad Name + Hit The Road Jack (Ray Charles)
03 – Do What You Can
04 – American Reckoning
05 – Watermelon Sugar (Harry Styles)
06 – Livin’ On A Prayer
07 – It’s My Life
08 – Fast Car (Tracy Chapman)
09 – Story Of Love
10 – Lost Highway
11 – Who Says You Can’t Go Home

„A 2020 című albumról szól ez a dal, amit még nem adtam elő közönség előtt. Tudom, hogy ott vagytok, nem pedig itt… Alig várom, hogy újra lássam a mosolygó arcotokat!”

– mondja Jon a Story Of Love előtt. A szintén bortermeléssel foglalkozó Sting is beköszönt a műsor közben; az énekesnek Olaszországban van érdekeltsége.

A koncert megtekinthető: Hampton Water Facebook | Wine.com YouTube

_

A legvégén a bónusz, az idei „mondd, hogy mikor”… ennek a cikknek a végén magyar felirattal látható.

A ping-pong meccs itt látható: HamptonWater Instagram | A videót a hangja alapján Jon felesége, Dorothea készítette, aki közben fel is tette az asztalitenisz-bajnokoknak a neten befutó kérdéseket. Volt, aki arra volt kíváncsi, hogy Jesse tud-e énekelni? A válasz: csak a zuhany alatt; valószínűleg ez a képesség ugrott egy generációt. Mire Jon: „Romeóban megvan.” [A legkisebb Bongiovi, Romeo, a korona-karantén alatt megtanult gitározni és érdekli a dalszerzés. Lásd GQ-interjú magyarul. Kíváncsian várjuk, mi lesz a legolaszosabb nevű csemetéből.]

Kapcsolódó írás: “Rozé-koncerttel” segített Jon Bon Jovi és fia a koronavírus-járvány idején