2023.04.01.
képkockák a videóból

Így került be a Bon Jovi a Rock and Roll Hírességek Csarnokába – a teljes beiktatási ceremónia!

Anyák napja alkalmából a Bon Jovi különleges felvételt tett közzé a 2018-as beiktatási ceremóniájáról.

Az amerikaiak május második vasárnapján ünneplik az anyák napját; a Bon Jovi május 10-én közzétette a YouTube-csatornáján az ünnepély teljes, vágatlan verzióját.

Május 7-én posztolták Instagramra a következőt:

„Összefogtunk a Rock and Roll Hall of Fame-mel, hogy ezt az anyák napját még különlegesebbé tegyük világszerte az édesanyák és a családok számára – kapcsolódjatok be vasárnap este 7-től, hogy lássátok a teljes, vágatlan felvételt a Hírességek Csarnokába való beiktatásunkról.
Az összes beszédet és fellépést láthatjátok majd a Facebookon és a Youtube-on.
És a bónusz: David Bryan egy különleges videóüzenettel indítja az este eseményét, szóval, édesanyátokkal osszatok meg egy üzenetet, a #Message4Mom-címkével ellátva, és David talán beolvassa az üdvözletében.”

A koronavírusból teljesen felépült David bevezető üzenetének fordítása következik.

Kapcsolódó írás: Koronavírus-fertőzött David Bryan, a Bon Jovi billentyűse – A Diana musical is leállt.

„Helló mindenkinek! Remélem, jól vagytok, otthon biztonságban, és nyugodt anyák napját ünnepeltek. Köszönöm, hogy ma este velem tartotok, mert nagyon izgatottak vagyunk, hogy bemutathatjuk, csak nektek, a Bon Jovi 2018-as Rock and Roll Hírességek Csarnokába való beiktatásának teljes, vágatlan verzióját.
Megtiszteltetés volt részese lenni a ceremóniának, és őrült jól szórakoztunk aznap este. És most újra átéljük, veletek együtt. Ahogyan végighaladtunk az emlékeinken, a hála pillanatait, a mi Howardunkat és persze a fellépésünket. És az egész történetünket elmeséljük a színpadon, a ceremónia során.
Szóval, ha el is csíptétek az HBO közvetítését pár éve, még annál is többet tartogatunk nektek. Ezen a héten a Rock and Roll Hírességek Csarnoka még több nagyszerű pillanatot tesz majd közzé arról a 2018-as estéről.
Mielőtt elkezdenénk, köszönetet mondunk minden édesanyának, feleségnek és családnak. Azért, hogy megbecsülésünket kifejezzük, most megosztok néhány üzenetet, amit tőletek kaptunk. […]
Szóval, eljött az ideje, hogy feltekerjétek a hangerőt, felkeljetek a fotelből, mulassatok… el vagytok ugyan szigetelve, de jól fogunk együtt szórakozni! Túl leszünk ezen a járványon, és nagyszerű este lesz! Szóval, éljétek át újra ezt a pillanatot, és már alig várjuk, hogy újra találkozzunk odakint! Itt David Bryan a Bon Joviból, találkozunk még!”

A műsor a Bon Jovi csatornáján látható: YouTube