2023.04.01.
Jon a webkamera előtt ül

Jon Bon Jovi fia is koronavírus-fertőzöttség tüneteit mutatta, kérdéses a nyári turné is

New Jersey-i otthonában adott internetes interjúkat a Bon Jovi frontembere, amelyek során elárulta, hogy 17 éves fia, Jacob is a koronavírus-fertőzöttség tüneteit mutatta. Az elmúlt napok videós interjúinak összefoglalója következik.

Extra TV: YouTube | Good Morning America: YouTube | Access: YouTube |
A videók az írás végén beágyazva is megtekinthetők.

A mi otthonunkba is bejutott. A fiunknál, Jake-nél enyhe lefolyású volt, a beleire húzódott. Már meggyógyult, és mindannyian egészségesek vagyunk… Magas láza volt, de nem ment a tüdejére.

Csak Jake fertőződött meg nálunk, mi, többiek egészségesek maradtunk, de elkülönítettük magunkat egymástól, karanténba mentünk.”

A Bongiovi-család nem teszteltette magát, mivel nem voltak tüneteik; Jacobot megvizsgálta egy orvos. A teszthez nehéz hozzájutni, így meg akarták hagyni azoknak, akiknek tényleg szükségük van rá.

Jon a Bon Jovi billentyűséről, David Bryanről is beszélt, akit ledöntött a lábáról a koronavírus.

Hiszem, hogy gyógyulófélben van. Kemény fickó… Egyértelmű, hogy azt reméljük, nemsokára jobban lesz.

Kapcsolódó írás: Koronavírus-fertőzött David Bryan, a Bon Jovi billentyűse – a Diana musical is leállt

Szóba került az interneten vírusként terjedő fotó is, amelyen Jon éppen a Red Bank-i Soul Kitchen éttermében mosogat. | Lásd itt! | Jon elárulta, hogy a fényképet a felesége, Dorothea készítette róla.

„Önkéntesek munkáján alapul a modell, és ebben az időszakban nem engedhetjük be őket… Így léptem újra akcióba a mosogató-szolgáltatásommal. A Hírességek Csarnokának mosogatója visszatért [nevet]…

Ezek az emberek rászorulnak, és segítenem kell, hogy idejöhessenek és megkaphassák az ételt… A minimális személyzettel működünk. Csak a konyhafőnök van jelen, a helyettes, a menedzser… és én.”

Kapcsolódó írás: Jon Bon Jovi mosogat az ingyen-éttermében, hogy segítsen a koronavírus-helyzetben

A riporter az olasz mintára megszervezett, chicagói közös éneklést is megemlítette. Jon reakciója az alábbi volt:

„Hihetetlen! A zenének nagyszerű gyógyító ereje van és összehozza az embereket. Meghatott, hogy az emberek Chicagóban annyira szeretik az együttest, hogy az ablakaikból kihajolva énekelték a Livin’ on a Prayert.

A Do What You Can című, az emberekkel közösen íródó „koronavírus-dal” is szóba került az interjúkban. Jon viccből megjegyezte, hogy a végén még rekord lesz belőle:

„Mindannyian együtt írjuk. Klassz lenne, ha javasolnák a Guinness Rekordok Könyvébe, mint a leghosszabb dalt.”

Kapcsolódó írás: Koronavírus-dalt írt az emberekkel közösen Jon Bon Jovi – “Tedd azt, amit tudsz!”

Harry herceggel és az Unbroken című dallal kapcsolatban Jon elárulta, hogy Harry pont úgy énekel, mint egy herceg. A Beatles híres albumborítóját idéző zebrás fényképezkedés Jon ötlete volt a londoni Abbey Road stúdiónál. | Lásd itt! |

„Óriási Beatles-rajongó vagyok, és üzentem Sir Paulnak, hogy hol vagyok és mit csinálok éppen. Ő ismerte a dalt, mert korábban már lejátszottam neki. Mire megkérdezte, hogy mit csinálok a házában? [Az Abbey Road stúdióban.] [nevet]

Szóval, kimentünk a zebrához […], két veterán is velünk tartott… úgy tettünk, mintha mi lennénk a Beatles. Remek volt.”

Kapcsolódó írás: Íme, Harry herceg és Jon Bon Jovi közös projektje – az Unbroken dal veteránok által énekelt verziója

Egyelőre még nem tudni, mi lesz a június 10-én induló Bon Jovi (+ Bryan Adams) turné sorsa, amelynek első, amerikai szakasza 20 koncertből állt volna. Ami biztos: május 15-én megjelenik az új album, Bon Jovi 2020 címmel.