2023.06.05.
Bon Jovi Slippery album 34 éves

Jon Bon Jovi megjósolta, mikor üti meg a fiát – 34 éves a megasikert hozó album

A Bon Jovi együttes harmadik, Slippery When Wet című albuma 1986. augusztus 18-án jelent meg. Ez a nagylemez volt az igazi áttörés a zenekar történetében.

A Bongiovi-família újabb poénos videót alkotott, ezúttal az album évfordulója kapcsán. Jon az Instagramra egy posztba két videót töltött fel; az egyik egy régi interjú részlete, a másikhoz tovább kell lapozni – szó szerint ott csattan a poén a fia, Jesse közreműködésével:

[Régi] „A kedvenc videóm… Nem tudom, azt hiszem, ha mondanom kellene egyet 20 év múlva, amikor már nős lennék és lenne gyerekem, aki megkérdezi: Mit vittél véghez az életben? Azt mondanám, hogy ezt: és valószínűleg lejátszanám a Wanted-et. És ő talán rám nézne és úgy gondolná, hogy ez régimódi rock’n’roll. Én meg megütném.”

[Mostani]

Jon: – Üdv mindenkinek! 34 éves a Slippery When Wet. A lemez, ami megváltoztatta mindegyikünk életét. Amin volt a Livin’ On A Prayer, a You Give Love A Bad Name, a Wanted Dead Or Alive …

Jesse: – Mizu, vénember?

Jon: – Mondtam, hogy megütném.

___

Muszáj volt klikkvadász címet adni ennek a cikknek, mert így még viccesebb. 🙂 A Jonról szóló cikksorozatban rengeteg részlet lesz majd olvasható az albumról.