2023.04.01.
képkocka a műsorból

„Nem kell ahhoz tudósnak lenni” – Még két jó ügyért zenélt a Bon Jovi

Május 11-én és 18-án volt látható az együttes és Jon egy-egy újabb videóban, amint ismét nemes célokért tették oda magukat.

A Robin Hood alapítvány és az iHeartMedia összefogásának eredményeként született a Rise Up New York! [„kelj fel”] elnevezésű televíziós pénzgyűjtő műsorfolyam, amely adakozásra buzdította a koronavírus-járvány sújtotta New York lakosait május 11-én.

Az adományok teljes egészében a New York-i emberek megsegítésére mennek: élelem és szállás biztosítására, testi és lelki egészség megőrzésének segítésére, készpénzes segélyekre, oktatás támogatására fordítják.

A Bon Jovi az It’s My Life lassú változatát adta elő ez alkalomból. Kétféle verzió látható a videóból a neten; az egyik a Bon Jovi YouTube-csatornáján:

„Emiatt a krízis miatt nagyobb a szükség és a szenvedés, mint amennyivel az éléskamránk és az élelmiszerbankunk meg tudna birkózni. Ahogy mindig is mondtam, nem kell ahhoz tudósnak lenni, hogy megtaláljuk a gyógymódot. Képesek lennénk éhes New York-iak millióit etetni, ha most rögtön összefognánk.”

A másik meg egy „tévés-verzió”, nem hivatalos, rajongói csatornán: YouTube

_____________________________________________________________

A Covenant House a legnagyobb amerikai magánfinanszírozású szervezet, amely menedéket, élelmet, azonnali válságkezelést és számos egyéb szolgáltatást nyújt hajléktalan és hazulról elmenekült fiatalok számára.

„Helló, itt Jon Bon Jovi. Sajnálom, hogy idén nem lehetek ott személyesen. De mindnyájan összegyűltünk e nagyszerű Covenant House gála alkalmából, és a remek munka miatt, amit végeznek.”

Jon május 18-án elénekelte az online-gálához a Someday I’ll Be Saturday Night című dalt. | YouTube