2023.04.01.
fellépők portréi

Online-koncertet adnak a sztárok a koronavírus sújtotta New Jersey megsegítésére

A járvány elleni harcot támogatják a „fellépéssel”, amelyet az interneten, rádióadókon, valamint helyi tévécsatornákon keresztül lehet majd követni.

A fellépők között szerepel Bruce Springsteen, Jon Bon Jovi, Halsey, Chelsea Handler, Tony Bennett, Danny DeVito, Whoopi Goldberg, Charlie Puth, Kelly Ripa, Jon Stewart, SZA és Saquon Barkley is. Az összes résztvevő az otthonából fog bekapcsolódni – írja a Rolling Stone.com.

A frissen létrehozott New Jersey Pandemic Relief Fund (NJPRF) [„New Jersey járvány segélyalap”] szervezi a Jersey 4 Jersey [„Jersey Jersey-ért”] nevű koncertet helyi idő szerint április 22-én 19 órától.

New Jersey-t különösen súlyosan érinti a koronavírus-járvány. És New Jersey lakosai mindig is kiálltak egymásért a nehéz időkben

– mondta Bruce Springsteen, majd felsorolt néhány nevet az előadók közül.

Jon Bon Jovi még többet elárult az eseményről Howard Sternnek:

Mindent meg akarsz tenni. Megteszed, amit csak tudsz. Ez a lényeg. Megteszed, amit tudsz.

[…]

Írtam egy új dalt a járvány hatására, amit hozzá fogok adni az albumhoz, ami később jelenik majd meg, a dal címe Do What You Can. És a dalt a helyzetről írtam, amiben most vagyunk, szóval most először fogom teljes egészében előadni.

Aztán persze a Livin’ on a Prayer-t is el kell játszanom, mert ez a dal sokaknak nagyon fontos, és boldogabb időkbe repít vissza bennünket.”

Kapcsolódó írások:
Koronavírus-dalt írt az emberekkel közösen Jon Bon Jovi – „Tedd azt, amit tudsz!”
Bon Jovi 2020 – Az új album borítója és a dallista